HomeMiről szól a cserebogár?

Miről szól a cserebogár?

Látogatói statisztika

Szándékunk szerint jelen digitális szakácskönyv elsősorban saját célra készült – természetesen szerkesztéskor azért figyelembe véve a nyilvánosságot.

Az oldal elindítását az első recept közzétételétől számítjuk, ez a dátum pedig 2015.07.05.

Ettől a dátumtól kezdve 6252 egyedi látogatót regisztrátunk, az elmúlt 366 napban 5532-t, az elmúlt egy hónapban pedig 1117-et.

Ha az előbbi időszakokra számítjuk a napi egyedi látogatók számát, akkor elindulás óta átlag napi 11 látogató, elmúlt 366 napban napi 15 látogató, az elmúlt egy hónapban pedig átlag napi 37 egyedi látogatót regisztráltunk.

Egy szubjektíven helyes érdeklődési/találati sorrend alapján (melynek a felállításához használt képlet figyelembe veszi a látogathatási időszakot is) a “legsikeresebb” 10 receptünk:

 1. Sült báránycomb
 2. Karácsonyfa süti
 3. Meggyes pite
 4. Sült pulykacomb
 5. Diós kifli
 6. Marhanyelv vadason
 7. Darázsfészek
 8. Kentucky csirke
 9. Zúzapörkölt
 10. Lucskos káposzta

Csaba és Olgi, 2017.01.29. 13:05

Ajánló …

A statisztikák szerint az internet tartalmának nagy hányadát a szex és a kaja adja. Vitán felül a mi oldalunk is ez előbbi arányt erősíti, (reméljük, egyértelműen) a kaja oldalán.

Ugyanakkor, ahogy azt már máshol is megjegyeztük, a kedves látogató egy nyitott, mégis saját használatra létrehozott belső, digitális szakácskönyvet lapozgathat. Egy szakácskönyvet, amely sok-sok éve kitapasztalt, sokszor elkészített recepteken alapszik, ahol másodlagosak a mai világot annyira uraló marketing elemek, ahol nagyrészt egy hétköznapi székely konyhában hagyományosan – ennek ellenére sokszor ezernyi apró különbséggel – elkészített étkek receptjei találhatóak meg.

Ez egyben azt is jelenti, hogy nem feltétlenül talál a kedves vendég nálunk olyan recepteket (ha ilyesmit keresne), melyekhez különleges, ritkább, akár exotikus hozzávaló lenne szükséges (a példa kedvéért: békaszemöldök, szarvasbikaüvöltés, ideges zsiráf szemevillanása, stb), illetve a hangsúlyt elsősorban a receptekre helyezvén viszonylag keveset időzünk a mai szakácsművészet kedvenc fogásánál: a tálalni kívánt három falatnyi csodatáp mesés diszítésével ;).

Ha valamelyik receptünket érdekesnek találta, szívesen vesszük visszajelzéseit hozzászólásként.

Csaba és Olgi, 2017.01.09. 15:16

Újabb látogatói statisztika

Az oldal elindítása óta eltelt időszakban a napi átlagunk 14 látogató, az elmúlt 366 napban napi 23 látogató, az elmúlt egy hónapban pedig átlag napi 25 egyedi látogatót regisztráltunk.

Egy szubjektíven helyes érdeklődési/találati sorrend alapján (melynek a felállításához használt képlet figyelembe veszi a látogathatási időszakot is) a “legsikeresebb” 10 receptünk:

 1. Meggyes pite
 2. Sült báránycomb
 3. Sült pulykacomb
 4. Marhanyelv vadason
 5. Kentucky csirke
 6. Karácsonyfa süti
 7. Diós kifli
 8. Darázsfészek
 9. Zúzapörkölt
 10. Tejfölös csirkepaprikás

Csaba és Olgi, 2017.06.21. 18:08